Η Citroen γιορτάζει τους τίτλους της στο WRC με μία ειδική έκδοση του DS3 Racing για την Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Citroen-DS3-Racing-Japan-1[6]

Είναι φυσιολογικό για έναν κατασκευαστή με την ιστορία της Citroen στους αγώνες να γιορτάζει ένα πρωτάθλημα με μία ειδική έκδοση του αυτοκινήτου με το οποίο το κέρδισε. Αυτό που είναι περίεργο, είναι όταν ο εορτασμός αυτός, έρχεται έναν χρόνο αργότερα από το πρωτάθλημα!

Citroen-DS3-Racing-Japan-3[6]

Όπως και να έχει, η Citroen γιορτάζει τους τίτλους που κατέκτησε τα προηγούμενα χρόνια στο WRC με το DS3 Racing Mat Gold. Μόνο 20 αυτοκίνητα θα κατασκευαστούν και αν εξαιρέσεις την κατά 10mm χαμηλωμένη ανάρτηση, οι αλλαγές είναι αποκλειστικά και μόνο αισθητικές.

Citroen DS3 Racing Mat Gold Interior

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες, η ειδική έκδοση του DS3 Racing είναι βαμμένη σε ματ Gunmetal Grey χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες στη μάσκα, τους καθρέπτες, την οροφή και τις ζάντες. Το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται και στο εσωτερικό. Μέρος του ταμπλό και το πλαστικό γύρω από τον λεβιέ των ταχυτήτων είναι βαμμένο χρυσό. Κατά τα άλλα, δεν υπάρχει καμία αλλαγή. Μηχανικά το αυτοκίνητο είναι πανομοιότυπο με την απλή έκδοση που σημαίνει πως ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος των 1.600 κ.εκ. εξακολουθεί να αποδίδει 207 ίππους.

Τέλος, να αναφέρω πως η τιμή του DS3 Racing Mat Gold είναι 3.8 εκατομμύρια Yen, δηλαδή περί τις 27.400€.

[Πηγή: Citroen]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...