Στα 14.4 εκατομμύρια δολάρια η αποζημίωση της Mary Barra. Σαφώς μεγαλύτερη από αυτήν του Akerson

Σχετικά άρθρα

Mary-Barra

Στα μέσα του Ιανουαρίου είχαμε την ενημέρωση ότι η αποζημίωση της Mary Barra θα ήταν 4.4 εκατομμύρια δολάρια συν το bonus του μακροπρόθεσμου πλάνου της GM χωρίς όμως να διευκρινίζεται το ακριβές ποσό. Από τότε, η General Motors δέχθηκε κριτική για το γεγονός ότι η Mary Barra όχι μόνο αμείβεται λιγότερο από τον Dan Akerson όταν αυτός ήταν στη θέση του CEO αλλά από τον Dan Akerson τώρα, που έχει τη θέση του συμβούλου.

Για να απαντήσει η GM στους επικριτές της, πολύ νωρίτερα από το προβλεπόμενο, ανακοίνωσε πως το ύψος της αποζημίωσης της Barra για τις υπηρεσίες της στην εταιρία, ανέρχεται στα 14.4 εκατομμύρια δολάρια. Με λίγα λόγια, το bonus που δεν ξέραμε πόσο ήταν, υπολογίζεται στα 10 εκατομμύρια δολάρια.

Άρα δεν αμείβεται λιγότερο επειδή είναι γυναίκα και όχι μόνο αυτό, αλλά αμείβεται εξίσου καλά με μερικούς από τους πιο “ακριβοπληρωμένους” CEO στη βιομηχανία, όπως ο Sergio Marchionne και ο Alan Mulally.

[Πηγή: Detroit Free Press]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...