Μια Porsche 911 GT3 κάηκε ολοσχερώς [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Porsche-911-GT3 fire

Ένας Ελβετός ιδιοκτήτης μιας Porsche 911 GT3 στάθηκε άτυχος τη περασμένη εβδομάδα, όταν το αυτοκίνητο του των 475 ίππων έγινε στάχτες.

Το συμβάν έλαβε χώρα στη πόλη Gossau, όταν σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο οδηγός άκουσε έναν περίεργο θόρυβο από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Σταμάτησε και συνειδητοποίησε πως βενζίνη έτρεχε από τον χώρο της μηχανής, ενώ καπνός είχε κάνει την εμφάνισή του. Στιγμές αργότερα η φωτιά φούντωσε, αφού η καυτή εξάτμιση και η βενζίνη δεν είναι καλοί φίλοι. Έτσι η 911 κάηκε ολοσχερώς παρότι στο σημείο κατέφτασε σχετικά νωρίς πυροσβεστικό όχημα.

Ανανέωση: Και δεν είναι η μοναδική 911 GT3 που τυλίγεται στις φλόγες αφού σύμφωνα με το Axisofoversteer ακόμη τέσσερις 911 GT3 έχουν πάρει φωτιά μέσα στις τελευταίες πέντε εβδομάδες. Το ένα από τα περαστικά συνέβη στη πόλη Avellino της Ιταλίας, με το αυτοκίνητο να είχε διανύσει μόλις 60 χλμ. Η Porsche φαίνεται πως εξετάζει το γιατί τα αυτοκίνητα τυλίγοντας στις φλόγες με τις ενδείξεις να δείχνουν πως ίσως πρόκειται για διαρροή λαδιού. Έτσι φέρεται να έχει σταματήσει τις παραδόσεις των νέων 911 GT3 μέχρι να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος.

[Πηγή: The Local, Axisofoversteer]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Γερμανία: Κόπηκαν οι επιδοτήσεις, μειώθηκαν οι πωλήσεις των ηλεκτρικών

Ο απότομος τερματισμός των κρατικών επιδοτήσεων είχε ως αποτέλεσμα οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων να μειωθούν κατά 14,1% στη Γερμανία το πρώτο τρίμηνο του έτους,...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...