Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Mauro Pane, κασκαντέρ στο “Rush”

Σχετικά άρθρα

Mauro Pane

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Mauro Pane, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του. Ο Ιταλός πρώην οδηγός αγώνων είχε πάρει μέρος στα γυρίσματα της ταινίας “Rush”, συμμετέχοντας σαν κασκαντέρ τού Daniel Bruhl σε κάποιες δύσκολες σκηνές, ο οποίος ενσάρκωνε τον ρόλο τού Niki Lauda.

Τα ίχνη τού 50χρονου Ιταλού είχαν χαθεί από την περασμένη Κυριακή, έτσι ήταν λογικό οι δικοί του άνθρωποι να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ξεκίνησαν, όπως ήταν λογικό, και τελικά βρέθηκε μέσα σ’ ένα λευκό Renault Megane, το οποίο ήταν μέσα σ’ ένα κανάλι, στην περιοχή Gambolo τής Βόρειας Ιταλίας, περίπου 25 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι του.

Μαζί του στο αυτοκίνητο ήταν και μία άγνωστη γυναίκα, ενώ οι συνθήκες τού δυστυχήματος παραμένουν ακόμα άγνωστες, όπως αναφέρει και η αστυνομία στην ανακοίνωσή της:

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε στο κανάλι και, όταν το τραβήξαμε από το νερό, βρήκαμε δύο ανθρώπους μέσα. Ο ένας ήταν ο Mauro Pane και μία γυναίκα που δεν έχει αναγνωριστεί.

Φαίνεται πως το αυτοκίνητο βγήκε έκτος δρόμου και κατέληξε στο κανάλι, αλλά οι αιτίες ερευνώνται και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλάμε με βεβαιότητα. Πρέπει να κάνουμε τοξικολογικές εξετάσεις και στα δύο θύματα για να δούμε αν υπήρχαν κάποιοι παράγοντες.

[Πηγή: Sky News]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...