Τον Σεπτέμβριο θα παρουσιαστεί τελικά η Mercedes-Benz AMG GT;

Σχετικά άρθρα

Mercedes AMG GT 2015 Rendering

Παρότι μέχρι τώρα γνωρίζαμε πως το νέο sports car της Mercedes-Benz θα παρουσιαζόταν κατά τη διάρκεια του Γερμανικού Grand Prix, στις 20 Ιουλίου, τα τελευταία δημοσιεύματα τοποθετούν το ντεμπούτο τον Σεπτέμβριο.

Για την ακρίβεια, η λεγόμενη μέχρι στιγμής “AMG GT” θα παρουσιαστεί επίσημα κάποια στιγμή μέσα στον Σεπτέμβριο και θα την δούμε με “σάρκα και οστά” στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο.

Ασχέτως με το πότε θα παρουσιαστεί, το μοντέλο με κωδική ονομασία C190, έχει χαρακτηριστεί από ανθρώπους της εταιρίας ως “ότι ομορφότερο έχει σχεδιάσει ποτέ”. Θα δανείζεται στοιχεία από την 300SL, χωρίς ωστόσο τις gullwing πόρτες και με hatchback πίσω μέρος. Θα προσφέρεται δε, με δύο κινητήρες. Είτε με τον νέο 4-λιτρο, twin-turbo V8 που θα αποδίδει 480 περίπου άλογα είτε με έναν μικρότερο 3-λιτρο turbo V6 μοτέρ. Δεν αποκλείεται και το λανσάρισμα κάποιας “S” ή “Black Series” έκδοσης με μεγαλύτερη ιπποδύναμη και πιο σκληροπυρηνικό στήσιμο αλλά αυτό αν γίνει, θα γίνει αργότερα.

[Πηγή: blog.mercedes-benz-passion]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Έτσι θα είναι το Nissan Qashqai facelift [Renderings]

H Nissan ανακοίνωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι στις 17 Απριλίου θα παρουσιάσει το Qashqai facelift, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια από το εμπορικό...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...