Η παραγωγή του Lyonheart K θα καθυστερήσει 6-12 μήνες

Σχετικά άρθρα

Lyonheart K by Classic Factory

Το Lyonheart K, το γνωρίσαμε πίσω, στις αρχές του 2012 και όπως γίνεται πάντα με τέτοιου είδους κατασκευές, γνωρίζαμε πως η παραγωγή του θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση. Δυστυχώς, οι φόβοι μας επαληθεύθηκαν αφού η Lyonheart Cars Ltd, ανακοίνωσε επίσημα πως οι παραδόσεις του “K”, θα καθυστερήσουν 6-12 μήνες.

Πιστεύουμε πως είναι πολύ πιο σημαντικό για τους πελάτες μας να εκμεταλλευτούμε τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, ειδικά όταν το αυτοκίνητο κοστίζει τόσο, από το να μπορέσουν να αποκτήσουν το όχημα νωρίτερα. Το Lyonheart K έχει διαχρονικό design και αυτό θα μείνει αναλλοίωτο παρά τις αλλαγές στη δομή του αμαξώματος.

Δήλωσε ο CEO της εταιρίας, Robert Palm. Έχει δίκιο αλλά τι άλλαξε από το 2012 έως και σήμερα για να δικαιολογεί τέτοιου είδους καθυστέρηση. Επίσης, κάτι που μάλλον δεν λέει ο CEO είναι ότι όταν κάποιος πληρώνει σχεδόν 500.000 δολάρια, περιμένει το προϊόν που αγόρασε να παραδοθεί στην ώρα του. Όπως και να έχει, να υπενθυμίσουμε πως το Lyonheart K, κινείται από έναν 5-λιτρο V8 της Cosworth που αποδίδει 575 άλογα και 700 Nm ροπής.

[Πηγή: Lyonheart Cars]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στην Ελλάδα το Xiaomi SU7 μέχρι το 2027

Το Xiaomi SU7 θα έρθει στην Ελλάδα μέχρι το 2027. Αυτό ανακοίνωσε η αντιπρόεδρος του Ομίλου Quest, Ευτυχία Κουτσουρέλη στο περιθώριο του 9ου Οικονομικού...