Το νέο Megane έρχεται το 2016. Η Renault υπόσχεται πως θα είναι ακόμα πιο sport

Σχετικά άρθρα

renault-megane-front

Η τρέχουσα γενιά Renault Megane παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2008 και παρά το πολύ πρόσφατο facelift, μπορεί να πει κάποιος πως έχει μείνει λίγο πίσω σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του. Όχι τόσο επειδή πάλιωσε (είπαμε, το facelift μετράει μερικούς μήνες στην αγορά) αλλά επειδή το C-segment είναι μία από τις πλέον ανταγωνιστικές κατηγορίες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Renault θα παρουσιάσει το νέο Megane, το 2016. Σύμφωνα με ανθρώπους της εταιρίας, το νέο μοντέλο θα έχει ακόμα πιο sport design που ενώ θα δανείζεται στοιχεία από τα Clio και Captur, θα λανσάρει τη νέα εταιρική ταυτότητα της Γαλλικής μάρκας με στενόμακρη γρίλια και μεγάλο σήμα (η εικόνα δείχνει ένα παλαιότερο rendering που ίσως να μην έχει σχέση με το τελικό προϊόν).

Εκτός από τον σχεδιασμό, μπορούμε να περιμένουμε ποιοτικότερο εσωτερικό με κεντρικό σημείο την μεγάλη οθόνη αφής (έως και 9 ίντσες ή και μεγαλύτερη στις ακριβότερες εκδόσεις). Η εταιρία επίσης, ίσως αποφασίσει να εξαλείψει τους διακόπτες και τα κουμπιά από την κεντρική κονσόλα και να ενσωματώσει τις λειτουργίες τους στο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

Περαιτέρω πληροφορίες δεν υπάρχουν για το νέο Renault Megane εκτός από το ότι (όπως επιβεβαίωσε η ίδια η εταιρία) θα βασίζεται στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα CMF C-D που θα χρησιμοποιηθεί και για τα Espace και Scenic.

[Πηγή: Autocar]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Renault Captur facelift

Την ανανεωμένη έκδοση του Captur παρουσίασε σήμερα η Renault, μιας και το μοντέλο μετά από 4,5 χρόνια που βρίσκεται στην αγορά χρειαζόταν μια ανανέωση...

Τέλος εποχής για το Renault Zoe. Νέο Clio το 2026

H Renault σταμάτησε επίσημα την παραγωγή του Zoe στις 30 Μαρτίου 2024 (αν και στην πραγματικότητα σταμάτησε πολύ πριν από τα Χριστούγεννα), με περίπου...