H Red Bull αρνείται ότι έκανε κρυφές δοκιμές στην Ισπανία

Σχετικά άρθρα

469756541XX00179_F1_Testing

H ομάδα της Red Bull δεν έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή χρονιά έχοντας αρκετά προβλήματα αξιοπιστίας στο νέο της μονοθέσιο την RB10, τα οποία προέρχονται από την μονάδα ισχύος της Renault.

Φήμες όμως αναφέρουν ότι η Αυστριακή ομάδα έκανε δοκιμές μεταξύ των δύο επίσημων δοκιμών του Μπαχρέιν .

Σύμφωνα με τον Ισπανό Pius Gasso, μία σεβαστή και αξιόπιστη πηγή της Formula 1, αλλά και πρώην οδηγός αγώνων, πιστεύει ότι η RB10 βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Idiada στην Ισπανία, νότια της Βαρκελώνης. Αυτό το γεγονός τοποθετείται μεταξύ των δύο επίσημων δοκιμών του Μπαχρέιν. Ο Gasso επίσης δημοσιοποίησε και ένα ηχητικό ντοκουμέντο στο twitter από τις κρυφές αυτές δοκιμές.

Από την άλλη, ο ανταποκριτής του Speed ​​Week, Matthias Brunner είπε ότι οι πιθανές δοκιμές της Red Bull στην Idiada θα ήταν αντίθετες με τους κανονισμούς δοκιμών της FIA.

O Matthias Brunner δήλωσε:

Θα ήταν σε θέση να οδηγήσουν το φετινό τους μονοθέσιο στην Idiada αν είχαν δηλώσει ότι είναι ένα PR event, όπως ορίζεται από τους κανονισμούς. Και οι κανόνες αυτό το λένε ξεκάθαρα ότι θα είναι καθαρά για λόγους μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων.

Από την άλλη ο εκπρόσωπος της Red Bull, απλά αρνήθηκε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο λέγοντας:

Δεν είμαστε στην Idiada .

To τι συμβαίνει κανείς δεν το ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον η Red Bull δεν είναι τόσο άνετη όσο τα προηγούμενα έτη.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα