Kobayashi: Προτιμώ ένα μονοθέσιο GP2

Σχετικά άρθρα

Kamui Kobayashi Bahrain

Ο συμπαθής Ιάπωνας χτυπάει για δεύτερη φορά την ομάδα του και την Renault, λέγοντας πως ένα μονοθέσιο GP2 θα ήταν πιο γρήγορο από την Caterham αυτή τη στιγμή, σε συνθήκες αγώνα. Ο καλύτερος χρόνος του Kamui Kobayashi στο Bahrain ήταν 1:39.8, που ουσιαστικά είναι 0.4’’ πιο αργός από την περσινή pole των μονοθεσίων GP2. O 27-χρονος δήλωσε:

Δεν είμαστε σε συνθήκες αγώνα εδώ (στο Bahrain), αλλά αν ήμασταν νομίζω πως θα έπρεπε να φέρω ένα μονοθέσιο GP2. Ο ταχύτερος γύρος είναι πιο γρήγορος στα GP2. Πρέπει να δουλέψουμε. Αλλά αν ήταν να αγωνιστούμε αυτή τη στιγμή, νομίζω δεν θα ήταν Formula 1.

Βλέποντας τον χρόνο του γύρου, πρέπει να ανησυχώ. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος, αλλά πρέπει να σκεφτώ τι μπορώ να κάνω. Ο χρόνος μας είναι πολύ περιορισμένος και πρέπει να σκεφτούμε εκτός της αξιοπιστίας και τις επιδόσεις. Πρέπει να δοκιμάσουμε όσα περισσότερα μπορούμε.

Ο Kobayashi θεωρεί πως η Caterham δεν πρέπει να βασιστεί αποκλειστικά στην αξιοπιστία του μονοθεσίου της, για να καταφέρει κάτι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα.

Δεν θέλω κάτι τέτοιο. Θέλω να έχουμε την δυνατότητα να φτάσουμε τους αντιπάλους μας. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ. Δεν σκέφτομαι απλά πώς να τελειώσω έναν αγώνα, θέλω και τις ανάλογες επιδόσεις.

Αυτή η χρονιά είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας. Υπάρχει η ευκαιρία και η δυνατότητα, απλά αυτή τη στιγμή είμαστε πίσω σε χρόνους, σχετικά με τις υπόλοιπες ομάδες και τους ρυθμούς εξέλιξης

Bonus: Δες σε video τον Kamui να αναλύει τις προσδοκίες που έχει από την Caterham, πριν τις δεύτερες δοκιμές του Bahrain.

[Πηγή: AutoSport, YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα