Δουλεύει πάνω στο νέο Hummer η GMC;

Σχετικά άρθρα

hummer-pictures-cyw510

Έχουν περάσει περίπου 4 χρόνια από τη στιγμή που η General Motors αποφάσισε την παύση της Hummer σαν μάρκα αλλά φήμες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, λένε πως η Αμερικανική εταιρία σκέφτεται να επαναφέρει το ικανότατο εκτός δρόμου όχημα στη γκάμα της με το σήμα της GMC.

Σύμφωνα με πηγές, η GMC δουλεύει πάνω σε ένα νέο μοντέλο με εκτός δρόμου προσανατολισμό, στο δρόμο που χάραξε το Hummer. Μάλιστα τονίζεται πως δεν θα είναι κάποιο ελαφρώς τροποποιημένο ήδη υπάρχον όχημα αλλά ένα αυτοκίνητο που θα φτιαχτεί σχεδόν από το μηδέν για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολες καταστάσεις.

Παρότι δεν έχουμε κάποιο χρονοδιάγραμμα σχετικά με το πότε θα παρουσιαστεί και το πότε θα βγει στην αγορά, το νέο Hummer θα είναι μάλλον αποκλειστικότητα της GMC και όχι προϊόν “badge engineering”. Εκτός αυτού, με την διαρκή επέκταση της κατηγορίας των off-roaders, σκληροπυρηνικών ή μη, η κίνηση κρίνεται ως λογική. Το όνομα “Hummer” δεν είναι κάτι που μπορείς να αφήσεις ανεκμετάλλευτο και αν συνδυαστεί με κάποιο αξιοπρεπές αυτοκίνητο, μπορεί να πουλήσει πολύ καλά.

[Πηγή: TheCarGuide]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...