Συζητήσεις μεταξύ Top Gear και BBC για επέκταση συμβολαίου

Σχετικά άρθρα

TopGear

Είτε σου αρέσει, είτε όχι το Top Gear παραμένει μία από τις δημοφιλέστερες (αν όχι η δημοφιλέστερη) εκπομπή με θέμα το αυτοκίνητο-με την ευρεία έννοια- στον κόσμο. Οπότε μόνο ως λογική και αναμενόμενη κρίνεται η είδηση ότι το BBC θέλει να κρατήσει την εκπομπή στον αέρα και στη συχνότητα του, για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια γίνεται.

Ο Executive Producer του Top Gear, Andy Wilman, επιβεβαίωσε το ότι συζητά με το Αγγλικό κανάλι για την υπογραφή νέου 3-ετούς συμβολαίου.

Η τρέχουσα συμφωνία με τους Clarkson, Hammond και May, λήγει το 2015 αλλά με το εμπορικό τμήμα του BBC να καρπώνεται τα κέρδη από τη χρήση του ονόματος του TG και την εκπομπή να ακούγεται πως θα αποτελεί “κράχτη” για ένα νέο δίκτυο που θα απευθύνεται στο αντρικό κοινό, οι τρεις παρουσιαστές και το TG δεν φαίνεται να πηγαίνουν πουθενά!

[Πηγή: BroadcastNow]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...