Έκθεση Γενεύης 2014: Babes – Μέρος 4ο και τελευταίο [Έκθεση Γενεύης- The End]

Σχετικά άρθρα

babes-4-7415

Nous avons terminé! Abbiamo finito! We finished! Τελειώσαμε! Σε λιγότερο από 36 ώρες καταφέραμε και καλύψαμε όλη την 84η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, δημοσιεύοντας περισσότερα από 130 άρθρα και περισσότερες από 7.200 live φωτογραφίες έτσι ώστε να σου μεταφέρουμε με τον πιο πλήρες τρόπο, όλη τη δράση που έλαβε χώρα στον εκθεσιακό χώρο του Palexpo.

Geneva Motor Show 2014 (1)

Το AutoBlog.gr είναι το μοναδικό ελληνικό site ενημέρωσης αυτοκινήτου που καλύπτει με τέτοιο τρόπο τις μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτου. Live παρουσία, live φωτογραφήσεις και live σχολιασμός, έτσι ώστε εσύ να αποκομίζεις την αίσθηση πως βρίσκεσαι ο ίδιος “με φυσική παρουσία” στον χώρο της έκθεσης. Αν δεν έχεις χάσει άρθρο αυτές τις δύο ημέρες, σου συστήνω να ρίξεις μια ματιά ξανά σε όλα τα άρθρα, γιατί όλες οι gallery έχουν ανανεωθεί με ακόμη περισσότερες live φωτογραφίες.

Geneva Motor Show 2014 (8)

Για τελευταίο άρθρο προτού πάρουμε το αεροπλάνο της επιστροφής, σου αφήσαμε το τέταρτο μέρος από τα φετινά κορίτσια, καθώς και μερικές γενικές φωτογραφίες από τα παραλειπόμενα της έκθεσης. Au revoir Γενεύη! Arrivederci κορίτσια! Ραντεβού σε έξι μήνες στο Παρίσι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr