Σε διαδικασία αφύπνισης συνεχίζει να βρίσκεται ο Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

Schumacher-Schumi

Γνωρίζοντας πως το ενδιαφέρον γύρω από την υγεία του Γερμανού είναι πολύ μεγάλο και προς αποφυγή δημοσίευσης ανακριβών στοιχείων, το Autoblog.gr συνεχίζει να μην αναδημοσιεύει οποιαδήποτε ανακριβή ή μη επίσημη είδηση για την κατάσταση του Michael Schumacher. Σήμερα υπήρξαν δηλώσεις της Sabine Kehm, μάνατζερ του επτάκις Παγκόσμιου πρωταθλητή, στις οποίες ενημερώνει πως η μακρά διαδικασία αφύπνισης συνεχίζεται.

Ο Michael βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία αφύπνισης. Η κατάστασή του δεν έχει αλλάξει.

Ο Schumacher βρίσκεται σε τεχνητό κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου, εξαιτίας σοβαρότατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων. Η οικογένειά του βρίσκεται δίπλα του από την στιγμή του ατυχήματος, ευχαριστώντας σε κάθε ευκαιρία για τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης, ενώ κι αρκετοί φίλοι του από τον κόσμο της Formula 1 τον έχουν επισκεφθεί στο νοσοκομείο της Grenoble.

Μάλιστα, στο τελευταίο χειμερινό τεστ του Μπαχρέιν, ο πρόεδρος της πίστας Zayed Al Zayani, έκανε γνωστή την ονομασία  της στροφής 1 σε στροφή Michael Schumacher, τιμώντας με αυτό τον τρόπο το Γερμανό για την προσφορά του στην Formula 1 και το σχεδιασμό του Bahrain International Circuit.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...