20966968171738244041

επόμενη γενιά του Renault Espace είναι προ των πυλών και μέσω της διαρροής των πρώτων φωτογραφιών από το Γραφείο Ευρεσιτεχνίας βλέπουμε πως θα είναι η πέμπτη γενιά του μεγάλου γαλλικού πολυμορφικού.

O επικεφαλής σχεδιασμού της Renault, Laurens van den Acker, σχεδίασε πάλι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο ενώ όπως έχει δηλώσει παλιότερα η νέα γενιά του Espace θα είναι κάτι μεταξύ minivan και crossover, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις παρακάτω φωτογραφίες.

Αυτό που είναι άμεσα διακριτό από τις φωτογραφίες είναι ότι διατηρεί πολλά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από το πρωτότυπο Initiale Paris Concept που είδαμε από κοντά στην έκθεση της Φρανκφούρτης πέρσι το Σεπτέμβρη. Ο σχεδιασμός του φαίνεται πιο premium και πολύ όμορφος, σε μια κατηγορία που κακά τα ψέμματα δε διακρίνεται για τα όμορφα αυτοκίνητα.

Θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα αρθρωτή πλατφόρμα CFM1, η οποία έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Nissan ενώ θα εξοπλίζεται και με LED φώτα. Το νέο Espace, λογικά, θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Παρισιού στις αρχές του ερχόμενου Οκτωβρίου, ενώ θα πωλείται και στη Κίνα μαζί με τα Koleos, Megane, Fluence, Laguna και Scenic.

[Πηγή: jokeforblog.blogspot.com.es]