Μέσα στην χρονιά περιμένουμε να δούμε την δεύτερη γενιά του Nissan Juke και σιγά-σιγά αρχίζουν να διαρρέουν πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, η Nissan αναφέρει ότι οι κινητήρες βενζίνης του νέου Juke θα είναι τόσο αποτελεσματικοί, έτσι ώστε δεν θα υπάρχει εναλλακτική με ντίζελ κινητήρες.

Η Nissan θα εφοδιάσει το νέο της μοντέλο με βενζινοκινητήρες και σίγουρα θα πρέπει να περιμένουμε και την υβριδική του έκδοση που θα συνδυάζει ένα μικρό μοτέρ με κινητήρα βενζίνης και έναν ηλεκτροκινητήρα. Αυτό δείχνει πως η Nissan ακολουθεί την ίδια λογική στους κινητήρες με την Toyota στο νέο C-HR. Εκτός από αυτά, η εταιρεία σκέφτεται αν θα μπορούσε να τοποθετήσει κάτω από το καπό του Juke το plug-in υβριδικό σύστημα που δανείστηκε από το Mitsubishi Outlander PHEV καθώς και μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση του.

Το νέο Juke θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF-B και αναμένεται να είναι πλατύτερο και χαμηλότερο σε σχέση με το τωρινό μοντέλο, αποκτώντας μια πιο δυναμική εμφάνιση. Βελτιωμένοι θα είναι οι χώροι στο εσωτερικό, θα διαθέτει ένα αναβαθμισμένο ταμπλό με νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που θα μπορεί να συνδεθεί εύκολα με το smartphone, ενώ θα διαθέτει ακριβότερα και πολυτελέστερα υλικά. Η σχεδίαση του αναμένεται να βασίζεται στα τελευταία πρωτότυπα της εταιρείας, όπως το Gripz,  αλλά θα διαθέτει ορισμένα στοιχεία ή γραμμές που έχουμε δει στο νέο Micra τα οποία θα δείχνουν το ίδια καλά και στο Juke.

Τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρα σχετικά με την ημερομηνία παρουσίασης. Παρόλο που κάποιες φήμες  ήθελαν την παρουσίαση του να γίνεται αργότερα μέσα στην χρονιά, τώρα αναφέρουν ότι η παρουσίαση του έχει καθυστερήσει. Το νέο Juke θα βρει μπροστά του Opel Mokka X, Peugeot 2008, Fiat 500X και τα υπόλοιπα μικρά suv.