Button: Δεν ήρθε ακόμα το τέλος της καριέρας μου

Σχετικά άρθρα

Jenson Button.

Ο Jenson Button είναι αυτή τη στιγμή ο πιο έμπειρος οδηγός του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1. Έχοντας όμως δίπλα του τον Kevin Magnussen, ο οποίος ήταν γρηγορότερος του Βρετανού τόσο στις κατατακτήριες όσο και στον αγώνα, πολλοί φοβούνται πως αυτή μπορεί να είναι και η τελευταία χρονιά του 34-χρονου Button. Παρόλο που το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του χρόνου, ο οδηγός της McLaren φαίνεται σίγουρος για το μέλλον του.

Είχα μια φοβερή καριέρα, αλλά σίγουρα δεν ήρθε ακόμα το τέλος της. Ο κόσμος λέει “Α, είναι 34, τελειώνει το συμβόλαιό του, τι θα κάνεις στο τέλος της χρονιάς;” Θα είναι ακριβώς όπως κάθε άλλη χρονιά.

Δεν παίζει ρόλο αν έχεις συμβόλαιο ή όχι. Αν η ομάδα πιστεύει πως δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου, τότε θα σε ξεφορτωθεί και αν κάνεις πολύ καλά τη δουλειά σου, τότε θα σε θέλει για άλλα 10 χρόνια.

Παρότι υπάρχει πάντα η πιθανότητα ο Βρετανός να φύγει από την McLaren για να πάει σε μικρότερη ομάδα, ο ίδιος ακόμα δεν έχει σκεφτεί αν θα έκανε κάτι τέτοιο, σε περίπτωση που έπρεπε να φύγει από την ομάδα του Ron Dennis. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάποιο θέμα ανάμεσα στους δυο πιλότους της Βρετανικής ομάδας, όπως απάντησε ξεκάθαρα ο Eric Bullier, σε ερώτηση δημοσιογράφου:

Νομίζω πως αυτό είναι ερώτηση για την Mercedes και την Ferrari. Εμείς δεν έχουμε τέτοιο πρόβλημα.

[Πηγή: GMM]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα