Video: Έτσι βάζεις υγρό στους καθαριστήρες στο νέο Renault Twingo [Epic Fail]

Σχετικά άρθρα

This is how to refill washer fluid in new Renault Twingo 2014

Η Renault από τη στιγμή που μας παρουσίασε το νέο Twingo στη Γενεύη έχει κερδίσει ήδη εξαιρετικά σχόλια από το κοινό, άσχετα αν ο προκλητικός ο Lapo Elkann το σπηλώνει χαρακτηρίζοντας το “αντιγραφή” του Fiat 500.

Φαίνεται ότι είναι ένα εξαιρετικό μικρό αυτοκίνητο και όπως ξέρουμε θα κατασκευαστεί πάνω στην ίδια πισωκίνητη πλατφόρμα που θα φορά και το νέο Smart Forfour, διαθέτοντας μια σχετικά μεγάλη καμπίνα για τέτοιου μήκους αυτοκίνητο.

Όμως, αυτή του η διάταξη με το κινητήρα πίσω, κρύβει απ’ότι φαίνεται και κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις. Όπως για παράδειγμα, τη διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσεις για να γεμίσεις το δοχείο με υγρό για του υαλοκαθαριστήρες. Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί και ελπίζω το λάθος αυτό να οφείλεται στο ότι τα εκθεσιακά αυτοκίνητα που πήγε στη Γενεύη η γαλλική εταιρία αποτελούν προ-παραγωγής οχήματα και δεν θα είναι έτσι στη τελική τους μορφή. Τα υπόλοιπα στο βίντεο που ακολουθεί.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...