Η Honda κόβει 500 θέσεις εργασίας από το εργοστάσιο της στην Αγγλία

Σχετικά άρθρα

Honda to cut jobs at Swindon Factory

Η Honda ανακοίνωσε πως θα κόψει 500 θέσεις εργασίας (340 πλήρους απασχόλησης και 160 μερικής) από τις εγκαταστάσεις της στο Swindon της Αγγλίας, αφού το εργοστάσιο θα λειτουργεί με δύο βάρδιες έναντι των τριών που είχε μέχρι τώρα.

Το εργοστάσιο απασχολεί περίπου 3.000 εργάτες και κατασκευάζει το Civic, το Jazz και το CR-V για την Αγγλία και τις Ευρωπαϊκές αγορές. Επειδή όμως η ζήτηση λόγω κρίσης στην Ευρώπη έχει πέσει και η εταιρία δεν θέλει να δουλεύει τις εγκαταστάσεις της περισσότερο από όσο πρέπει, αναγκάστηκε να κόψει αυτές τις θέσεις.

Το 2013, η Honda κατασκεύασε 140.094 οχήματα σε αυτό το εργοστάσιο, 15% λιγότερα από ότι το 2012 και παρότι όλοι ισχυρίζονται πως το 2014 η αγορά θα ανακάμψει ελαφρώς, οι Ιάπωνες υπολογίζουν σε παραγωγή 120.000 αυτοκινήτων για φέτος.

[Πηγή: BBC]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...