Spy Video: H Mercedes C-Class convertible για πρώτη φορά

Σχετικά άρθρα

Prototype C-Class Convertible 2015

Μέχρι σήμερα είχαμε δει spy photos της νέας Mercedes-Benz C-Class Estate και C63 AMG και σήμερα σειρά παίρνει για πρώτη φορά η ανοιχτή έκδοση του μεσαίου γερμανικού μοντέλου. Το πρωτότυπο πιάστηκε κοντά στο κέντρο δοκιμών της εταιρίας στη πόλη Sindelfingen, κοντά στη Στουτγάρδη.

Η Mercedes-Benz C-Class convertible βασίζεται φυσικά στην ίδια πλατφόρμα με τα υπόλοιπα μοντέλα και θα διαθέτει μαλακή οροφή, ενώ θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2015 και θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016. Λογικά θα διαθέτει το σύστημα AIRSCARF που ζεσταίνει τον λαιμό των επιβατών, καθώς και το AIRCAP που μειώνει τους αεροδυναμικούς θορύβους.

Μηχανικά δε προβλέπονται εκπλήξεις και θα φορά όλους τους κινητήρες της sedan έκδοσης, συμπεριλαμβανομένου του νέου  twin-turbo V8 4-λιτρου κινητήρα 480 ίππων, καθώς είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει και AMG έκδοση.

[Πηγή: YouTube]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Toyota Supra GRMN σε δοκιμές στο Nurburgring

Στην πίστα του Nurburgring η Toyota συνεχίζει τις δοκιμές της GRMN έκδοσης της Supra. Το αυτοκίνητο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέσα στο...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...