BMW 7-Series Horse Edition για την Κινεζική αγορά

Σχετικά άρθρα

BMW 7-Series Horse Edition
Με το 2014 να είναι η Χρονιά του Αλόγου, σύμφωνα με το Κινεζικό ωροσκόπιο, η BMW συνεχίζει τα μαρκετινίστικα κόλπα και μετά το λανσάρισμα των δύο ειδικών εκδόσειων της M5 και M6, έρχεται άλλη μια για την Σειρά 7.

Φυσικά, θα είναι διαθέσιμη μόνο για την πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου και θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση του Πεκίνο σε λιγότερο από δύο εβδομάδες. Η ειδική έκδοση της γερμανικής ναυαρχίδας θα είναι διατίθεται σε τέσσερα χρώματα, τα Black Sapphire, Moonstone, Citrine Black και Ruby Black (φωτό), ενώ βασίζεται στην έκδοση 740Li xDrive, με το μακρύ μεταξόνιο, με τη κίνηση να μεταφέρεται μόνιμα στους όλους τροχούς.

BMW 7-Series Horse Edition

Ακόμα, περιλαμβάνει το οπτικό και αεροδυναμικό πακέτο M Sport, πατάει σε 19άρες M-ζάντες, φοράει τα LED φωτιστικά σώματα ενώ στο πίσω μέρος έχει μια χρωμιωμένη λωρίδα που αναγράφει την ειδικότητα της έκδοσης.

Στο εσωτερικό υπάρχουν άνετα αεριζόεμνα και θερμαινόμενα καθίσματα, με τα πίσω να κάνουν και μασάζ, μια ανθρακί οροφή και το χαρακτηριστικό αλογάκι ραμμένο στα εμπρός προσκέφαλά.

[Πηγή: BMW]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...