Spy Photos: Mercedes-Benz C63 AMG με λιγότερο καμουφλάζ δείχνει άγρια

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz C63 AMG sedan 2015 spy photos (1)

Το καμουφλάζ της C63 AMG απομακρύνεται με την ομορφιά της να γίνεται όλο και περισσότερο εμφανή. Η Mercedes-Benz συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης της νέας γενιάς της γρήγορης έκδοσης της C-Class, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε 4 εκδόσεις και όπως διακρίνεται από τις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο διαθέτει μικρή αεροτομή, μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων.

Η γρήγορη έκδοση της νέας C-Class εκτός από sedan, θα είναι διαθέσιμη σε coupe, cabriolet και estate έκδοση, με την sedan να κάνει πρώτη την εμφάνισή της, τον Νοέμβριο του έτους στην έκθεση του Los Angeles, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν μέσα στο πρώτο μισό του 2015.

Μέσα στο 2015 θα παρουσιαστούν και οι άλλες εκδόσεις και όλες θα φορούν επιθετικής σχεδίασης bodykit αποτελούμενο από τετραπλές απολήξεις για την εξάτμιση, πιο sport και μυώδεις εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, περισσότερους και μεγαλύτερους αεραγωγούς και χαρακτηριστικές AMG ζάντες ελαφρού κράματος.

Κάτω από το καπό η C63 AMG φορά το νέο twin-turbo, 4,0-λιτρο V8 κινητήρα ο οποίος θα αποδίδει 480 άλογα και θα συνδυάζεται με το γνωστό 7G-MCT Speedshift αυτόματο κιβώτιο, το οποίο θα στέλνει τη κίνηση αποκλειστικά στους πίσω τροχούς. Θα βγει στην αγορά και σε S έκδοση, με τον V8 κινητήρα της να παράγει 500 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...