Επιβεβαιώθηκε η Mercedes-Benz C63 AMG S

Σχετικά άρθρα

2015 Mercedes-Benz C63 AMG Sedan spy photo (2)

Η Mercedes-Benz C63 AMG θα βγει στην αγορά και σε S έκδοση στην οποία ο V8 4,0-λίτρων κινητήρας θα παράγει κοντά στα 500 άλογα. Στιλιστικά θα διαθέτει μερικές μικρές αλλαγές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, ενώ θα εξοπλίζεται και με μεγαλύτερα φρένα.

Η C63 AMG και η C63 AMG S θα είναι διαθέσιμες αποκλειστικά με το 7-άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, μιας και η Mercedes-Benz θεωρεί πως δεν υπάρχει επαρκή αγοραστικό κοινό, ώστε να βγάλει στην αγορά και ένα μηχανικό κιβώτιο.

Η Mercedes-Benz C63 AMG Sedan θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στην έκθεση του Παρισιού, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από τις αρχές του 2015. Παραμένει άγνωστο το αν η S έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο στην sedan, ή και στις υπόλοιπες εκδόσεις της C63 AMG (coupe, cabrio και estate).

[Πηγή: leftlanenews.com]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...