Το Dubai Roadster θέλει να γίνει το πρώτο Αραβικό track-car

Σχετικά άρθρα

Dubai Roadster rendering 1

Το όχημα που βλέπεις στα renderings ονομάζεται Dubai Roadster και αποτελεί το δημιούργημα ενός οδηγού αγώνων από τα Εμιράτα του οποίου το όνομα δεν γνωρίζουμε.

Dubai Roadster rendering 2

Ο σχεδιασμός του, είναι το λιγότερο εντυπωσιακός. Επιθετικός προφυλακτήρας, καπό με αεραγωγούς, φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας, μεγάλη πίσω αεροτομή και roll-bars που ενώνονται για δημιουργήσουν το στήριγμα για το τρίτο stop. Το εσωτερικό δεν φαίνεται καθαρά αλλά απ’ αυτά που μπορούμε να δούμε, έχει sport καθίσματα (προφανώς), τιμόνι με επίπεδο κάτω μέρος και ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Dubai Roadster rendering 3

Φήμες λένε πως το Dubai Roadster έχει σωληνωτό chassis από chromoly, ζυγίζει λιγότερα από 750 κιλά και κινείται από έναν αγνώστου προέλευσης V8 κινητήρα που αποδίδει 400 άλογα. Αν όλα πάνε καλά στην εξέλιξη και την κατασκευή του, θα το δούμε να παρουσιάζεται στο Dubai Motor Show το 2015.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

MG EXE181 concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η MG θα παρουσιάσει το EXE181 concept, ένα ηλεκτρικό μονοθέσιο hypercar που έχει carbon monocoque πλαίσιο και έχει άκρως αεροδυναμικό...

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...