Περισσότερα από 100 μονοθέσια F1 θα βρεθούν στη μεγαλύτερη παρέλαση που έγινε ποτέ

Σχετικά άρθρα

biggest-f1-parade-ever-will-take-place-at-silverstone-photo-gallery-720p-4

Φέτος στις 6 Ιουλίου, η πίστα του Silverstone θα γιορτάσει το 50ό της Grand Prix. Τρεις εβδομάδες αργότερα, θα διοργανωθεί ο κλασικός αγώνας του Silverstone και οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν τη μεγαλύτερη παρέλαση μονοθεσίων Formula 1, που έγινε ποτέ. Στους τρεις αγώνες που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο, στις 26-27 Ιουλίου, πάνω από 100 μονοθέσια θα βρεθούν στην πίστα για την παραδοσιακή παρέλαση πριν την έναρξη των αγώνων!

Η ιστορική αυτή πομπή, δεν μπορεί παρά να καθοδηγείται από έναν μεγάλο οδηγό. Ο Sir Striling Moss, ο καλύτερος οδηγός Formula 1 που δεν κέρδισε ποτέ πρωτάθλημα, θα βρίσκεται στην κεφαλή της παρέλασης, με τον 84χρονο θρύλο να δηλώνει πως ανυπομονεί για τη διοργάνωση.

Το Silverstone είναι ένα υπέροχο μέρος με πλούσια ιστορία. Στις μέρες μου, ήταν πραγματικά μια γρήγορη και δύσκολη πίστα με ορισμένες εξαιρετικά απαιτητικές στροφές.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, πιστεύω έτρεξα με περίπου 108 αυτοκίνητα και το να δω μερικά από αυτά που να συμμετέχουν στο Silverstone Classic, φέρνει στο μυαλό πολλές σπουδαίες αναμνήσεις για μένα. Πραγματικά ανυπομονώ να συμμετάσχω σε όλο αυτό, τον Ιούλιο.

Ενώ, ο υπεύθυνος της εκδήλωσης, Nick Wigely, πρόσθεσε:

Με τρεις συναρπαστικούς αγώνες, τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή το απόγευμα, με πρωταγωνιστές τα καλύτερα αυτοκίνητα grand prix περισσότερων από επτά δεκαετιών, το Silverstone Classic πάντα αποτελεί τεράστιο πόλο έλξης για όλους τους οπαδούς της F1, αλλά φέτος θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστό.

Θέλαμε πραγματικά να σηματοδοτήσουμε το 50ό Grand Prix του Silverstone με καταπληκτικό στυλ και αυτή η υπέροχη παρέλαση θα κάνει ακριβώς αυτό, ενώ ο Sir Stirling Moss θα προσθέσει ακόμη περισσότερα με τη δική του μαγεία.

Τι λες; Να προσθέσουμε το Northamptonshire στους πιθανούς καλοκαιρινούς προορισμούς;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...

Επίσημο: Η Formula 1 ανακοίνωσε το πρόγραμμα των 24 αγώνων για το 2025

Αρκετά νωρίς φέτος, η Formula 1 αποκάλυψε το ημερολόγιο για τη σεζόν του 2025, με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA να εγκρίνει...