Η Ferrari 275 GTB/4 του Steve McQueen θα δημοπρατηθεί το καλοκαίρι στο Monterey

Σχετικά άρθρα

steve-mcqueen-1967-ferrari-275-gtb-4-1

Η Ferrari 275 GTB/4 του 1967, ήταν ένα από τα αυτοκίνητα του μεγάλου Steve McQueen. Η Hollywood Sport Cars την είχε παραγγείλει ειδικά για τον σταρ το 1967, όταν αυτός γύριζε το “The Thomas Crown Affair”.

Αυτή ακριβώς η κλασική Ferrari θα δημοπρατηθεί από την RM Auctions στο Monterey το ερχόμενο καλοκαίρι. Η 275 GTB/4 έχει αριθμό chassis 10621 και αρχικά ήταν βαμμένη σε μία απόχρωση του χρυσού με ονομασία “Nocciola”. Ο ίδιος ο McQueen έδωσε εντολή να βαφτεί “Chianti Red” πριν την αποκτήσει, ενώ μία ακόμα μετατροπή του είχε να κάνει με τους τροχούς, αφού τοποθέτησε τις ζάντες της Borrani που μέχρι πρότινος είχε στην 275 GTB N.A.R.T. Spider η οποία δυστυχώς είχε εμπλακεί σε ένα ατύχημα.

Από τη στιγμή που έφυγε από την κατοχή του McQueen, το αυτοκίνητο πέρασε από διάφορους συλλέκτες, με τον τελευταίο να την αποκτά το 2010 και να την αναπαλαιώνει στα αρχικά specs του McQueen. Η συγκεκριμένη Ferrari είναι μία από τις πολλές που θα δημοπρατηθούν στο Monterey με την δημοπρασία να γίνεται στις 15 και 16 Αυγούστου.

ΠηγήRM Auctions

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...