Αγόρασε ένα Tesla Model S στην Σανγκάη και δεν θα πληρώσεις €11.000 για τις πινακίδες

Σχετικά άρθρα

tesla china

Αν θέλεις να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο στη Σανγκάη και δεν θέλεις να δώσεις επιπλέον σχεδόν €11.000 για τις πινακίδες κυκλοφορίας, τότε το Tesla Model S είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Όπως ανακοίνωσε η Tesla, έχει συμφωνήσει με την κυβέρνηση της Σανγκάη, ώστε οι ιδιοκτήτες των Model S να μην μπαίνουν στη διαδικασία δημόσιου πλειστηριασμού. Όπως ίσως να γνωρίζεις, η Σανγκάη, είναι μια από τις τέσσερις μεγάλες πόλεις της Κίνας, η οποία περιορίζει τις αγορές αυτοκινήτων, λόγω της μόλυνσης της ατμόσφαιρας, και έτσι κάθε μήνα βγάζει τις διαθέσιμες πινακίδες σε πλειστηριασμό και σε λοταρία. Οι Κινέζοι έχουν σκεφτεί αρκετούς ευφάνταστους τρόπους ώστε να αποκτήσουν με άλλο τρόπο την πολυπόθητη πινακίδα, αλλά η Tesla κατάφερε και έπεισε τις αρχές, να δίνει πινακίδες στα μοντέλα της, μιας και οι μηδενικές εκπομπές CO2, της έδωσαν αυτό το πλεονέκτημα.

Η εξαίρεση αυτή, ισχύει για κάθε κατασκευαστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων, και σύμφωνα με το Car News China, η κάθε αυτοκινητοβιομηχανία έχει απαλλαγή για 3.000 αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Αυτό είναι το Kia EV5 GT

Κυκλοφόρησαν οι δύο πρώτες φωτογραφίες της γρήγορης, GT έκδοσης του Kia EV5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, με τον μπροστά να παράγει...