Horner: Ο Ricciardo θα παραμείνει και το 2015

Σχετικά άρθρα

F1 Grand Prix of China - Previews

Ίσως ούτε ο ίδιος ο Daniel Ricciardo να μη φανταζόταν ένα τόσο καλό ξεκίνημα με την ομάδα τής Red Bull, ειδικά απέναντι στον Πρωταθλητή Sebastian Vettel. Ο νεαρός Αυστραλός, μετά από 5 αγώνες, βρίσκεται στην 5η θέση τής βαθμολογίας, 6 βαθμούς πίσω από τον team-mate του, έχοντας αρκετές ατυχίες σε Αυστραλία και Μαλαισία, και φυσικά πολλούς χαμένους βαθμούς. Στην Ισπανία, ήταν αυτός που βρέθηκε πίσω από τη Mercedes, κάνοντας ακόμα ένα πολύ καλό αγώνα, πανηγυρίζοντας με την ψυχή του το βάθρο.

Το συμβόλαιο του Ricciardo είναι “multi-year”, χωρίς να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αν και λέγεται ότι έχει διάρκεια τουλάχιστον 3 ετών. Ο Christian Horner, Πρόεδρος της Red Bull Racing, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, σπεύδει να πει ότι θα οδηγεί για λογαριασμό τής αυστριακής ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Πάντα πιστεύαμε στη σταθερότητα και τη συνέχεια. Ο Daniel είναι σ’ ένα μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με την ομάδα και είναι εξαιρετικά απίθανο να τον δούμε οπουδήποτε την επόμενη σεζόν -εκτός κι αν η Ferrari κυνηγήσει κι αυτόν επίσης

Δεν μπορώ να μιλήσω αρκετά για το τι έχει κάνει ο Daniel στους πέντε πρώτους αγώνες. Έχει κάνει σπουδαία δουλειά φέτος και είναι τόσο ήρεμος στο μονοθέσιο. Συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει με την ταχύτητα και την προσέγγισή του. Απολαμβάνει αυτό που κάνει, και δεν μπορώ να τον δω να μη χαμογελάει. Είναι χαρά μας να τον έχουμε στην ομάδα, και τα δύο παιδιά συνεργάζονται τόσο καλά.

Με την αποχώρηση του Mark Webber, η ομάδα τού Milton Keynes λειτουργεί πιο ήρεμα, διότι δεν ξεχνάμε την κόντρα του με τον Vettel, ειδικά το 2010. Αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για την RBR να προτιμά τον Ricciardo από τον Webber.

Είναι μια βόλτα στο πάρκο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά, αυτό είναι μέρος τής πρόκλησης που έχεις ως αφεντικό τής ομάδας.

[Πηγή: ESPN F1 | Photo Copyrights: Getty Images/Red Bull Racing]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...