Hamilton: Είμαστε συνάδελφοι με τον Rosberg, όχι φίλοι

Σχετικά άρθρα

Hamilton-Rosberg

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στη φετινή σεζόν τής Formula 1 επικεντρώνεται στη μάχη κορυφής μεταξύ των Nico Rosberg και Lewis Hamilton. Αυτή έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις μετά από το Grand Prix στο Μονακό, αν και ο Rosberg ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ των δύο. Είναι παραπάνω από σαφές ότι ο Hamilton είναι πολύ εκνευρισμένος, λέγοντας μάλιστα στον ασύρματο ότι έπρεπε να τον βάλουν πιο νωρίς στα pits όταν το Αυτοκίνητο Ασφαλείας βγήκε για δεύτερη φορά στην πίστα.

Ο Rosberg δήλωσε ότι είναι φίλοι με τον Hamilton, αν και ήταν λίγο διπλωματικός στη δήλωσή του, ωστόσο ο Hamilton δεν το πιστεύει αυτό:

Δεν είμαστε φίλοι. Είμαστε συνάδελφοι.

Με 13 αγώνες να μένουν για το τέλος, όλοι μας πιστεύουμε ότι η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη μέσα στη σεζόν. Ο Hamilton παραδέχεται ότι ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι άγριος, όμως θέλει καθαρές μάχες.

Νομίζω ότι είναι το ίδιο και στις δύο πλευρές τού γκαράζ. Θέλουμε μια δίκαιη μάχη. Ποτέ δε θα είναι τέλεια, γιατί είμαστε άγριοι ανταγωνιστές, έτσι δεν μπορούμε να είμαστε οι καλύτεροι φίλοι και ν’ ανταγωνιζόμαστε όπως τώρα. Αλλά, ο σεβασμός θα παραμείνει πιστεύω. Ή θα προσπαθήσει να μείνει.

Θα συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε, να δουλεύουμε με την ομάδα. Η ομάδα είναι η προτεραιότητα και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε μπροστά. Δεν έκανα κάτι ανόητο, απλά πρόσεχα το μονοθέσιο.

Ο Hamilton νικήθηκε πρώτη φορά φέτος στα ίσια από τον Rosberg και ο 29χρονος θα ψάξει να βρει γιατί έγινε αυτό, με σκοπό να εμφανιστεί πιο δυνατός στη συνέχεια, ξεκινώντας από το επόμενο Grand Prix στον Καναδά, στις 8 Ιουνίου, μία πίστα που ο Hamilton τα πηγαίνει παραδοσιακά καλά.

Τελείωσε το Σαββατοκύριακο. Έχουμε το “1-2” για την ομάδα. Ας επικεντρωθούμε στο να προχωρήσουμε μπροστά. Σκοπεύω να είμαι πιο δυνατός στον επόμενο αγώνα. Καθίσαμε και ξεκαθαρίσαμε αυτά που έπρεπε. Έχουμε δει τα δεδομένα και ό,τι έπρεπε, κι εύχομαι να τα βλέπατε κι εσείς. Αλλιώς, είμαστε καλά. Ήταν ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό δε σε σπάει, σε κάνει πιο δυνατό. Μπορώ μόνο να γίνω πιο δυνατός από αυτό το Σαββατοκύριακο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr