Rosberg: Καμία διαμάχη με τον Hamilton, είμαστε φίλοι

Σχετικά άρθρα

Rosberg-Hamilton

Εξαιρετικά τεταμένη είναι η ατμόσφαιρα μέσα στη Mercedes, μεταξύ των Nico Rosberg και Lewis Hamilton, μετά και από τις χθεσινές κατατακτήριες, όπου ο Rosberg βγήκε εκτός πίστας με αποτέλεσμα να μην μπορέσει ο Hamilton να ολοκληρώσει τον γρήγορό του γύρο. Οι δηλώσεις που ακολούθησαν είναι γνωστές, και ο Βρετανός έδειχνε να εννοηθεί πως πεποίθησή του είναι ότι υπήρχε κάποιος δόλος σε ό,τι έκανε ο team-mate του.

Στον σημερινό αγώνα, ο Γερμανός έμεινε πρώτος από το ξεκίνημα, ενώ ο Hamilton είδε δεύτερος την καρώ σημαία. Ο Πρωταθλητής τού 2008 προφανώς δεν είναι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα και αυτό φαινόταν από τη σωματική γλώσσα. Παρ’ όλα αυτά, ο Nico λέει πως δεν υπάρχει καμία διαμάχη μεταξύ των δύο οδηγών.

Είμαστε πάντα φίλοι, ήμασταν πάντα φίλοι. Αλλά, ξέρετε, η φιλία είναι μια μεγάλη λέξη. Τι ακριβώς είναι οι φίλοι; Έχουμε καλή σχέση, δουλέψουμε καλά μαζί, έχουμε τις στιγμές μας, αλλά ξέρουμε και οι δύο ότι το πλεονέκτημα έχει αυτές τις στιγμές και μπορούμε να μιλήσουμε γι’ αυτό και να συνεχίσουμε.

Γνωριζόμαστε από τα 13, όταν ήμασταν team-mates, αυτό είναι πάντα μια βάση. Όπως κάναμε και στο παρελθόν, όταν είχαμε πιο δύσκολες στιγμές, καθόμασταν, το συζητούσαμε και προχωρούσαμε παρακάτω.

Σαφώς, ο Rosberg είναι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή του αυτό το Σαββατοκύριακο, και ειδικά σήμερα, περνώντας ξανά στην πρώτη θέση τής βαθμολογίας.

Είναι μια ιδιαίτερη νίκη, σίγουρα. Ο Lewis είχε τη δυναμική και τ’ αποτελέσματα και τα πάντα. Πρέπει πραγματικά να προσπαθήσω να σπάσω αυτή τη δυναμική και ήθελα να το κάνω από το Σαββατοκύριακο. Φυσικά, το να παίρνω το προβάδισμα στη βαθμολογία και να κερδίζω εδώ στο Μονακό είναι εξαιρετικό. Τελικώς, είναι ένας πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα.

Το μονοθέσιο είναι πραγματικά απίστευτο, ακόμα και σε μια μοναδική πίστα σαν το Μονακό, το να είσαι τόσο γρήγορος με αυτό το μονοθέσιο είναι απλά εξαιρετικό. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση και το να κάνουμε ακόμα ένα “1-2” για την ομάδα, είναι εξαιρετικό.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...