Youtruck Fiesta 2014 στις 6 & 7 Σεπτέμβριου 2014

Σχετικά άρθρα

youtruck_fiesta_2014 (D.T)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί το Youtruck Fiesta. Το φετινό event θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Σεπτέμβριου 2014 στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο του Ελληνικού και φέτος, η διοργάνωση ενισχύει σημαντικά το κλαδικό κομμάτι συγκεντρώνοντας τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών – εισαγωγέων και εμπόρων από τον κλάδο του επαγγελματικού οχήματος, αλλά και εκθετών από τον χώρο των ΙΚΤΕΟ, των εξειδικευμένων συνεργείων, καθώς και των logistics των μεταφορών, των ελαστικών, της τηλεματικής και πολλών άλλων από τον ευρύτερο κλάδο.

banner_You_Truck_Fiesta_300x230Το 2ο Youtruck Fiesta θα είναι μια πραγματική γιορτή με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, σημαντικούς καλεσμένους, συναυλίες, και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες. Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει σεμινάρια, ομιλίες και συνεντεύξεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να θαυμάσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα επαγγελματικά οχήματα κάθε τύπου και να πραγματοποιήσουν test drives.

Από το φεστιβάλ δεν θα λείψουν και οι συναρπαστικοί διαγωνισμοί των φορτηγών σε διάφορες κατηγορίες, ενώ για πρώτη φορά σε ελληνική έκθεση θα πραγματοποιηθεί MEGA BAZAAR μεταχειρισμένων οχημάτων σε τιμές έκπληξη που εξασφάλισε η ομάδα του Youtruck Fiesta αποκλειστικά για τους επισκέπτες του.

Το Autoblog.gr ως χορηγός επικοινωνίας θα σου χαρίσει μερικές δωρεάν προσκλήσεις μέσω διαγωνισμού, ο οποίος θα λάβει χώρα μερικές εβδομάδες προτού διεξαχθεί το Youtruck Fiesta.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

YoutruckFiesta 2014

Η εταιρία Future Publishing & Consulting, με βασικό όχημα το περιοδικό You Truck Magazine και την ιστοσελίδα www.youtruck.gr, μετά και την πρώτη επιτυχημένη διοργάνωση, ανακοινώνει την διεξαγωγή του 2ου YOU TRUCK FIESTA, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Σεπτέμβριου 2014 στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Φέτος, η διοργάνωση ενισχύει σημαντικά το κλαδικό κομμάτι συγκεντρώνοντας τη συμμετοχή των αντιπροσωπειών – εισαγωγέων και εμπόρων από τον κλάδο του επαγγελματικού οχήματος, αλλά και εκθετών από τον χώρο των ΙΚΤΕΟ, των εξειδικευμένων συνεργείων, καθώς και των logistics των μεταφορών, των ελαστικών, της τηλεματικής και πολλών άλλων από τον ευρύτερο κλάδο.

Το 2ο Youtruck Fiesta θα είναι μια πραγματική γιορτή με πολλές παράλληλες εκδηλώσεις, σημαντικούς καλεσμένους, συναυλίες, και εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες.

Το κοινό θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει σεμινάρια, ομιλίες και συνεντεύξεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να θαυμάσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα επαγγελματικά οχήματα κάθε τύπου και να πραγματοποιήσουν test drives.

Από το φεστιβάλ δεν θα λείψουν και οι συναρπαστικοί διαγωνισμοί των φορτηγών σε διάφορες κατηγορίες, ενώ για πρώτη φορά σε ελληνική έκθεση θα πραγματοποιηθεί MEGA BAZAAR μεταχειρισμένων οχημάτων σε τιμές έκπληξη που εξασφάλισε η ομάδα του Youtruck Fiesta αποκλειστικά για τους επισκέπτες μας.

Επισκεφτείτε το www.youtruckfiesta.gr και μάθετε τα πάντα για τη μεγαλύτερη γιορτή του επαγγελματικού οχήματος.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι νέες τιμές των διοδίων στην Εγνατία

Αύξηση κατά μέσο όρο 30-35% προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση, που δημοσιεύτηκε χθες στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) και που υπογράφουν οι υπουργοί Υποδομών...

Άμεση ενημέρωση της ΑΑΔΕ από τις εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών και τα διυλιστήρια για παραβάσεις πρατηρίων

Στην εξειδίκευση των μέτρων που υποχρεούνται να λαμβάνουν οι ίδιες οι εταιρείες εμπορίας πετρελαιοειδών προϊόντων και τα διυλιστήρια, σε σχέση με τα πρατήρια καυσίμων,...

To νέο Suzuki Swift ήρθε στην Ελλάδα [Τιμές]

Η τέταρτη γενιά του ιαπωνικού μοντέλου βρίσκεται στη χώρα μας και είναι ήδη διαθέσιμο, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει σήμερα τις τιμές του...
Autoblog.gr