Στις 16 Ιουλίου η παρουσίαση των Smart ForTwo και ForFour

Σχετικά άρθρα

smart-fortwo-2014-spy-photos-2

Η Smart θα παρουσιάσει τα νέα ForTwo και ForFour σε μια ειδική εκδήλωση στο Βερολίνο στις 16 του Ιούλη, 2 μήνες προτού ξεκινήσουν τις πωλήσεις τους, τον Σεπτέμβριο του έτους, με τις παραγγελίες να ξεκινούν από τα τέλη του Ιούλη.

Το ForTwo θα μοιράζεται το 70% των μηχανικών του μερών μαζί με το νέο Renault Twingo, διατηρώντας τη πισωκίνηση/πισωμήχανη διάταξη, ενώ και το συνολικό του μήκος θα παραμείνει αυτούσιο με το σημερινό φτάνοντας τα 2.692 χλστ. σημαντικά μικρότερο από τα 3.581 χλστ του γαλλικού αδερφού.

Το ForTwo θα έχει κύκλο στροφής 7,5 μέτρων, 1,25 μέτρo μικρότερο από αυτόν της τωρινής γενιάς, με τη καμπίνα των επιβατών να είναι μεγαλύτερη, εξοπλισμένη με πολύχρωμα διακοσμητικά, μεγάλο στροφόμετρο και μεγάλη οθόνη αφής. Επίσης θα συναντάμε χρωμιομένα διακοσμητικά, επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους και νέο σύστημα ελέγχου του κλιματισμού.

Smart Forfour 2014 Spy Photos (1)

Θα προσφέρεται είτε ως coupe, είτε ως cabriolet με υφασμάτινη οροφή. Κίνηση θα παίρνει από τον ίδιο 0,9 TCe τρικύλινδρο κινητήρα που υπάρχει και στο Twingo απόδοσης 90 ίππων και 135 Nm ροπής, μαζί με τον ατμοσφαιρικό 1000άρη SCe με 70 ίππους και 91 Nm ροπή. Επίσης θα υπάρχει και ένα τρικύλινδρο diesel μοτέρ, ενώ η έκδοση της Brabus θα αποδίδει 100 άλογα. Σαφείς πληροφορίες για τα κιβώτια δεν έχουμε αλλά από ότι φαίνεται θα προσφέρεται ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, και ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη ενώ στα σκαριά ακούγεται πως είναι και μία αμιγώς ηλεκτρική, e-Drive, έκδοση με ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 65 kW (87 ίππων) και μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Το Forfour, το οποίο δεν θα προσφέρεται στις Η.Π.Α. λόγω υψηλού κόστους θα έχει μήκος 3.505 χλστ., προσφέροντας τους μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό μοντέλο της κατηγορίας του. Και αυτό θα βασίζεται πάνω στην ίδια πισωκίνητη πλατφόρμα που φορά το νέο Renault Twingo έχοντας μεγάλη γυάλινη πανοραμική οροφή, όπως και τα στρόγγυλα όργανα στο κέντρο του ταμπλό.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...