Βρέθηκε σε έναν αχυρώνα μια Jaguar E-Type ενός πρώην οδηγού της Bugatti

Σχετικά άρθρα

Jaguar E-Type barnfind

Οι ιστορίες με παλιά σπάνια και ακριβά αυτοκίνητα που βρίσκονται μετά από χρόνια, εγκαταλελειμμένα, μέσα σε κάποια αποθήκη, κάτω από αρκετά δάχτυλα σκόνης, πάντα σου προκαλούν το ενδιαφέρον. Το τελευταίο barnfind λοιπόν είναι αυτή η γκρι Jaguar E-Type η οποία μετά από 42 χρόνια θαμμένη κάτω από την σκόνη σε έναν γαλλικό αχυρώνα, βγήκε ξανά στο φως του ήλιου.

Το αυτοκίνητο αγοράστηκε το 1964 από έναν Γάλλο οδηγό αγώνων της Bugatti, ο οποίος βλέποντας πως δεν είναι όσο γρήγορη επιθυμούσε, τη βελτίωσε κάνοντας τη να έχει τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα, 20 χλμ/ώρα περισσότερα από όσα ήταν ικανή να πιάσει από το εργοστάσιο.

Το γιατί όμως παρέμεινε όλα αυτά τα χρόνια κρυμμένη σε έναν αχυρώνα είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να το απαντήσει. Όπως και να’χει, η συγκεκριμένη E-Type θα βγει στο σφυρί την ερχόμενη Κυριακή, 22 του Ιούνη, έχει διανύσει 46.000 χλμ και ο οίκος δημοπρασιών θεωρεί πως θα πιάσει τιμή μεταξύ 38.000 και 45.000 ευρώ.

ΠηγήBarnfinds

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...