Spy Photos: Ford Focus RS 2016

Σχετικά άρθρα

Ford Focus RS 2016 Spy Photos

To Ford Focus RS συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του στη Γερμανία. Το αυτοκίνητο θα βγει στην αγορά το 2016 και μηχανικά θα φορά τον Ecoboost τετρακύλινδρο κινητήρα 2,3 λίτρων κινητήρα απόδοσης 330-350 ίππων με την ισχύς να περνά στον δρόμο από τους εμπρός τροχούς με την βοήθεια ενός ηλεκτρονικού διαφορικού, ενώ για την μείωση του φαινομένου του torque-steer, θα επιστρατευθεί η δοκιμασμένη λύση της Revoknuckle εμπρός ανάρτησης.

Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Μεγαλύτερα φρένα, φαρδιά ελαστικά και ένα εξωφρενικό bodykit, του βάζεις την τιμή στο παρμπρίζ και περιμένεις τις παραγγελίες. Αν όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα, η τιμή του θα ξεπερνά τα €35.000 (στο εξωτερικό). Η καθυστερημένη παρουσίαση του μοντέλου, θα κάνει την RS έκδοση, την τελευταία και ισχυρότερη έκδοση του τρέχοντος Focus αφού το 2016-2017, περιμένουμε το λανσάρισμα της νέας γενιάς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...