Button: Περιμένουμε τη Honda με ανυπομονησία

Σχετικά άρθρα

Jenson Button in the garage.

Μπορεί ο Ron Dennis να έχει ζητήσει από τον Jenson Button να βελτιώσει την απόδοσή του, αλλά ο 34-χρονος οδηγός της McLaren φαίνεται αρκετά σίγουρος πως θα βρίσκεται στη Βρετανική ομάδα και το 2015. Ο Βρετανός πιλότος δηλώνει ενθουσιασμένος από την επιστροφή της Honda.

Όλοι την περιμένουν με ανυπομονησία. Ήδη συμβαίνουν αρκετά πράγματα. Ο Ron είναι και πάλι επικεφαλής, ο Eric είναι στην ομάδα… Στο παρελθόν πολλά πράγματα δούλευαν καλά, αλλά κάποιες φορές χρειάζεσαι μια αλλαγή. Νομίζω πως είμαστε σε καλό δρόμο.

Ο Kevin μαθαίνει πολύ γρήγορα. Δεν είχε αρκετή εμπειρία όταν ήρθε, αλλά μέσα σε 6 μήνες βελτιώθηκε αρκετά. Δεν είμαστε και κολλητοί, ποτέ δεν ήμουν κολλητός με teammate μου. Έχω φίλους, αλλά είναι καλό παιδί και μου αρέσει να δουλεύω μαζί του.

Kevin Magnussen in the garage.

Από τους διάφορους πιλότους με τους οποίους βρέθηκε στην ίδια ομάδα, ο Button αναγνωρίζει τον Lewis Hamilton ως τον πιο γρήγορο.

Σε ταχύτητα, ναι. Ο Hamilton είναι πολύ γρήγορος, αλλά το περίμενα όταν ήρθα στην ομάδα. Αν έχεις κερδίσει τον Lewis, τότε ξέρεις ότι έχεις μια πολύ καλή μέρα.

Ο Jenson Button θα φοράει ροζ κράνος το αγωνιστικό τριήμερο στο Silverstone, εις μνήμη του πατέρα του John, που φορούσε πάντα ροζ πουκάμισο χειροκροτώντας τον γιό του.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...