UP-Design “Lucrezia”: Μια “δεσποινίς” με στιλ… ιταλικό!

Σχετικά άρθρα

UP-Design Lucrezia Concept

Την περασμένη Τετάρτη, στο Εθνικό Μουσείο Αυτοκινήτου του Τορίνο, έλαβε χώρα η παρουσίαση της “Lucrezia”, ενός sport sedan αυτοκινήτου, του οίκου “UP-Design” του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή Umberto Palermo. Το Autoblog.gr δε θα μπορούσε να λείψει και σου την παρουσιάζει!

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε πάνω στο πάτωμα της Maserati Quattroporte και πήρε το όνομά της συζύγου του Palermo. Παρατηρώντας το, εύκολα διακρίνει κανείς τον επιθετικό, αλλά συνάμα κομψό χαρακτήρα του, απόρροια της συνεχούς κίνησης των γραμμών του.

Στο εσωτερικό, το οποίο θυμίζει περισσότερο αεροπλάνο, παρά αυτοκίνητο, κυριαρχεί η απλότητα των επιφανειών, ενώ χαρακτηριστική είναι η έλλειψη περιττών στοιχείων τα οποία θα προσέδιδαν βάρος στο αυτοκίνητο. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι το αλουμίνιο, το ανθρακόνημα και ο χάλυβας.

Έχει μήκος 5.272 μμ με μεταξόνιο της τάξεως των 3.181 μμ, πλάτος 1.958 μμ και ύψος 1.419 μμ, ενώ την κίνησή του αναλαμβάνει ένας V8 βενζινοκινητήρας 4200 κ.ε. που αποδίδει περισσότερα από 500 άλογα! Φοράει ελαστικά Pirelli διαστάσεων 295/22ZR22 και έχει φρένα Brembo.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...