Η Mercedes θα προσφέρει το 9G-TRONIC στην S500 Coupe από τον επόμενο Ιανουάριο

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz S-Class Coupe (1)

Σύμφωνα με τελευταία νέα, η Mercedes-Benz θα προσθέσει από τον Ιανουάριο του 2015 το αυτόματο κιβώτιο 9G-TRONIC στην νέα S-Class Coupe.

Το εννιατάχυτο κιβώτιο θα είναι διαθέσιμο μόνο στην πισωκίνητη έκδοση της S500, η οποία αποδίδει 455 ίππους και 700 Nm ροπής από τον 4.7-λίτρων V8 κινητήρα.

Το νέο 9-τάχυτο 9G-Tronic αυτόματο κιβώτιο, παρά την προσθήκη δύο σχέσεων, είναι ελαφρύτερο από το 7G-Tronic αυτόματο, το οποίο και αντικαθιστά, ενώ έχει και τις ίδιες διαστάσεις. Έκανε ντεμπούτο στην E350 BlueTEC που είδαμε τη περασμένη χρονιά στην Φρανκφούρτη, και μπορεί να συνδυαστεί τόσο με πισωκίνητες όσο και με τετρακίνητες εκδόσεις, καθώς και με plug-in hybrid ή πλήρως υβρδικά μοντέλα, ενώ αντέχει ροπή που φτάνει μέχρτι τα 1000 Nm.

Η S500 Coupe θα είναι το τρίτο μοντέλο που θα τοποθετηθεί το 9G-TRONIC, καθώς το είδαμε και στην πρόσφατα ανανεωμένη CLS.

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...