Massa: Έχουν επιστρέψει οι Red Bull και Ferrari

Σχετικά άρθρα

Felipe Massa

Το πιο αμφίρροπο Grand Prix τουλάχιστον όσον αφορά τον ανταγωνισμό για τις πρώτες θέσεις ήταν το Αυστριακό, μιας και η Williams αποτέλεσε τον πιο σκληρό φετινό αντίπαλο για τη Mercedes, παρόλο που η γερμανική ομάδα πήρε και πάλι τους μέγιστους διαθέσιμους βαθμούς.

Η χθεσινή ημέρα έδειξε πως η ανταγωνιστικότητα της FW36 έχει μειωθεί, με τον Felipe Massa να παραδέχεται πως η βρετανική ομάδα θα δώσει μάχη με τις Red Bull και Ferrari στο Βρετανικό Grand Prix.

Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα εδώ, σίγουρα. Έχουμε ήδη δει ότι η Ferrari και η Red Bull είναι πιο δυνατές απ’ ό,τι στην προηγούμενη πίστα, συνεπώς θα πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε, και δε θα είναι εύκολο.

Ο Βραζιλιάνος θα 200αρήσει τους αγώνες του στη Formula 1 την Κυριακή, όμως το Grand Prix δεν ξεκίνησε καλά γι’ αυτόν, μετά από το ατύχημά που είχε στο FP1. Οι 36 γύροι που έκανε συνολικά σήμερα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν πολλοί, αν και ο ίδιος υποστηρίζει ότι το πόσο καλά θα καταφέρει να ρυθμίσει το αυτοκίνητό του, δε θα επηρεαστεί πολύ από το ατύχημα.

Σίγουρα, δεν ήταν μια θετική ημέρα για ‘μένα, λόγω της συντριβής. Είμαι πολύ απογοητευμένος για τον τρόπο που ξεκίνησα την περίοδο. Έχασα το FP1 κι έπρεπε να τοποθετήσω κάποια παλιά κομμάτια στο μονοθέσιο, το οποίο δε θα είναι πρόβλημα αύριο. Το ατύχημα δε θα έχει μεγάλη επιρροή, αλλά λίγο, ναι. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και αύριο για τη βελτίωση του set-up.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...
Autoblog.gr