Lauda: Αυτό το ντάντεμα στη Formula 1 με τρελαίνει

Σχετικά άρθρα

Niki Lauda

Ο Niki Lauda έκρινε πως το ατύχημα του Kimi Raikkonen, το οποίο προκάλεσε και την εγκατάλειψη του Felipe Massa, ήταν πολύ επικίνδυνο από πλευράς οδήγησης του Φιλανδού και ταυτόχρονα θεωρεί απαράδεκτη την καθυστέρηση μέχρι την επανεκκίνηση του αγώνα.

Το μόνο που έχω να κρίνω, είναι το λάθος του Kimi. Άνοιξε πολύ την πορεία του. Γιατί μπήκε έτσι απότομα στην πίστα και τράκαρε; Ευτυχώς δεν έγινε τίποτα, αλλά ήταν περιττό.

Μετά γιατί σταματήσαμε για μια ώρα μέχρι να φτιαχτεί η μπαριέρα; Θα έπρεπε να τη φτιάξουν πιο γρήγορα βάζοντας μερικά ελαστικά από μπροστά. Αυτό το ντάντεμα της F1, αυτή η εμμονή και αυτός ο έλεγχος με τρελαίνουν. Πολλοί ασχολούνται για να κάνουν την F1 τόσο ασφαλή, όσο και τους δημόσιους δρόμους.

Έπρεπε να κάνουν κάτι γρήγορο και να συνεχίσουμε 10-15 λεπτά μετά. Δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπούσε κι άλλο μονοθέσιο στο ίδιο σημείο. Μίλησα στον Bernie για αυτό και συμφωνεί απόλυτα, πρέπει να επιστρέψουμε στους νορμάλ αγώνες ταχύτητας.

Lauda-Ecclestone

Από τη στιγμή που είχε ένα μόνο παράπονο, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, συνέχισε με τη μάχη ανάμεσα στον Fernando Alonso και τον Sebastian Vettel.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Vettel ούρλιαζε σαν μικρό, τρομαγμένο παιδάκι. Ήταν μια κορυφαία μάχη, δύο κορυφαίων πιλότων και αυτό είναι που θέλει το κοινό. Πιέζω τον Bernie Ecclestone για να έχουν και πάλι ελευθερία οι οδηγοί και να μην τιμωρούνται με το παραμικρό. Πολεμάω για να έχουμε καλύτερους αγώνες.

Ο Αυστριακός πρώην πιλότος, διέψευσε και τις πρόσφατες φήμες Ιταλικής εφημερίδας που ήθελαν κάποιους από τους μηχανικούς της Mercedes να μετακομίζουν στο Maranello. Σύμφωνα με τη φήμη, τρεις από αυτούς τους μηχανικούς ήταν άνθρωποι που εργάστηκαν πάνω στο Γερμανικό power unit το οποίο κυριαρχεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Έχουμε συμβόλαια με όλους τους σημαντικούς μηχανικούς μας. Θα μείνουν εδώ. Με τους ανώτερους μηχανικούς μας έχουμε μακροχρόνια συμβόλαια.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα