Ικανοποίηση στη McLaren για τις αναβαθμίσεις

Σχετικά άρθρα

Jenson Button leads Kevin Magnussen.

Τον δεύτερο καλύτερο της αγώνα μέχρι στιγμή στη φετινή χρονιά απόλαυσε η McLaren στο Silverstone. Η βρετανική ομάδα είδε τους Jenson Button και Kevin Magnussen να ολοκληρώνουν τον αγώνα στις θέσεις 4 και 7, αντίστοιχα, παίρνοντας 18 συνολικά βαθμούς για την ομάδα. Η ανταγωνιστικότητα της MP4-29 ήταν αυξημένη και ο Button δεν πρόλαβε στο τέλος να φτάσει τον Daniel Ricciardo, προκειμένου να εξαπολύσει κάποια επίθεση για την τρίτη θέση στο βάθρο.

Ο Eric Boullier, Αγωνιστικός Διευθυντής τής McLaren, ισχυρίζεται πως το πρόγραμμα αναβαθμίσεων της βρετανικής ομάδας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και δε θα χρειαστεί κάτι ακραίο για τη συνέχεια.

Στην πραγματικότητα οι βελτιώσεις πηγαίνουν πολύ καλύτερα από το αναμενόμενο. Δε θα υπάρχει κάποια ριζοσπαστική αλλαγή τώρα. Θα πιέσουμε όσο πιο σκληρά και όσο πιο πολύ μπορούμε για τη βελτίωση του μονοθεσίου, μεταφέροντας τα concepts στο αυτοκίνητο για την επόμενη χρονιά.

Η πορεία που έχουμε αποφασίσει τώρα ν’ ακολουθήσουμε είναι να πιέσουμε λίγο περισσότερο. Το αναβαθμισμένο πακέτο που σχεδιάζαμε για το Silverstone -το είχαμε βασικά στην Αυστρία- είναι καλό, έτσι πιέζουμε για να φέρουμε αναβαθμίσεις κατά έναν αγώνα νωρίτερα. Συνεπώς, στη Γερμανία, θα έχουμε περισσότερες αναβαθμίσεις απ’ αυτές που είχαμε στο πρόγραμμα.

Η ομάδα τού Woking βρίσκεται στην 6η θέση τής βαθμολογίας, με 90 βαθμούς -έναν λιγότερο από την Force India-, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη μηδενική βαθμολογική συγκομιδή σε Μπαχρέιν, Κίνα και Ισπανία.

ΠηγήESPN F1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...