Γυναίκα οδηγός αποτυγχάνει στη θεωρητική εξέταση οδήγησης πάνω από 110 φορές

Σχετικά άρθρα

driving-test

Σίγουρα διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου γέλασες και είχες την περιέργεια να διαβάσεις τις λεπτομέρειες για τα ”κατορθώματα” αυτής της γυναίκας. Η 28-χρονη γυναίκα λοιπόν από το Southwark, περιοχή του Λονδίνου έχει αποτύχει 110 φορές στη θεωρητική εξέταση για την απόκτηση του διπλώματος κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να ξοδέψει συνολικά 3.410 λίρες (€4.320). Ναι καλά διάβασες, αφού για την θεωρητική εξέταση το ποσό πληρωμής είναι 31 λίρες.

Η γυναίκα κατέχει το ρεκόρ αποτυχίας στην θεωρητική εξέταση οδήγησης όλων των εποχών, ενώ στη δεύτερη θέση έρχεται ένας 30-χρονος με 86 αποτυχημένες προσπάθειες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι Άγγλοι οδηγοί δεν φημίζονται για την επιτυχία τους στις εξετάσεις οδήγησης αφού το ποσοστό είναι μόλις 65,4 %.

Το αστείο είναι πάντως πως ακόμη και αν περάσει το θεωρητικό κομμάτι της εξέτασης, η γυναίκα θα πρέπει να δώσει και το πρακτικό που διαρκεί περίπου 40 λεπτά, κοστίζει 62 λίρες τις εργάσιμες ημέρες και 75 λίρες τα Σαββατοκύριακα. Την βλέπω να δίνει και εδώ μία ολόκληρη περιουσία για να περάσει και να κάνει και εδώ ρεκόρ, περνώντας έναν 40-χρονο ο οποίος έχει κοπεί 37 φορές.

 

 

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...