Chevrolet SS 2015 με χειροκίνητο, 6-τάχυτο κιβώτιο και μαγνητικές αναρτήσεις

Σχετικά άρθρα

2014-Chevrolet-SS-004

Φήμες για την MY2015 ανανέωση του Chevrolet SS είχαν κυκλοφορήσει από τα τέλη Απριλίου αλλά τώρα, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται μέσω του δελτίου παραγγελίας της General Motors.

Στο “New For 2015” κομμάτι όπου βρίσκεται το δελτίο παραγγελίας για το Chevrolet SS MY2015, αναφέρεται ξεκάθαρα πως το μοντέλο θα προσφέρεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων και 3.70 τελική σχέση μετάδοσης αντί της 3.27 που έχει τώρα με το αυτόματο. Λίγο πιο κάτω στη λίστα, παρατηρούμε πως διαθέσιμη θα είναι και η μαγνητοροϊκή ανάρτηση Magnetic Selective Ride Control που μεταβάλλει σε πραγματικό χρόνο την σκληρότητα των αμορτισέρ ανάλογα με την περίσταση.

Κατά τα άλλα, δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Το SS MY2015 θα είναι διαθέσιμο σε 5 νέα χρώματα (Regal Peacock Green, Jungle Green Metallic, Perfect Blue, Alchemy Purple και Some Like it Hot Red) και με σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης OnStar 4G LTE.

ΠηγήGM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 708 άλογα η Corvette Convertible του Hennessey

Η Hennessey Performance δείχνει το H700 πακέτο που ετοίμασε για την ανοιχτή έκδοση της Chevrolet Corvette (C8), η οποία όταν βγαίνει από το εργοστάσιο...

Η GM ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD

Η General Motors ανακαλεί 323.232 Silverado HD και Sierra HD στις ΗΠΑ επειδή λόγω ελαττωματικού σχεδιασμού, νερό μπορεί να εισέλθει στον ηλεκτρονικό διακόπτη απελευθέρωσης...
Autoblog.gr