Lauda: Έχουμε τον Bernie, τι να τον κάνουμε τον Flavio;

Σχετικά άρθρα

Bernie Ecclestone - Niki Lauda

Οι συζητήσεις για το μέλλον της Formula 1 είναι πολλές και οι ιδέες ακόμη περισσότερες, όμως οι άνθρωποι που εμπλέκονται με το σπορ δεν δείχνουν να συμφωνούν σε πολλά πράγματα. Πριν μερικές ημέρες, διάβασες για τις σκέψεις τοποθέτησης “έρματος επιτυχίας” στα μονοθέσια, αλλά και για τη νέα ομάδα εργασίας για τη δημοτικότητα του σπορ, στην οποία θα συμμετέχει(;) σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές και ο Flavio Briatore. Πλέον, πέρα από τον Ecclestone, την αντίθεσή του με την εμπλοκή Briatore στα της F1 έκανε γνωστή και ο Niki Lauda, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο Bernie.

Τι τον χρειαζόμαστε τον Flavio; Ο Bernie είναι ο υπεύθυνος και πρέπει να παραμείνει ως υπεύθυνος. Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε μαζί με το Bernie, καθώς εκείνος είναι ο ειδικός του τι μπορούμε να βελτιώσουμε.

Ο Lauda έχει επιδοθεί σε μπαράζ δηλώσεων τις τελευταίες μέρες, υποστηρίζοντας όπου βρεθεί και όπου σταθεί, την επιείκεια των κριτών σε ό,τι αφορά τα συμβάντα που γίνονται στους αγώνες. Όμως, σαν κάπου να έχει χάσει το μέτρο, λέγοντας πως ήταν συναρπαστική η κατάσταση με τη Sauber του Sutil στη Γερμανία. Ένα γεγονός που πέρα από επικίνδυνο, αποδοκιμάστηκε και από τον ίδιο του τον οδηγό.

Πρέπει να πω για την αλλαγή που είχαμε με τους αγωνοδίκες, που δεν εμπλέκονται όσο πριν, πως ήταν μια εξαιρετική κίνηση. Ακόμη και η Sauber στη μέση του δρόμου (στο Hockenheim) ήταν κάτι συναρπαστικό. Αν υπήρχε αυτοκίνητο ασφαλείας, όλοι θα είχαν βαρεθεί.

Οπότε, το Hockenheim ήταν μια βελτίωση και στην Ουγγαρία δεν υπήρξε έρευνα, παρόλο που έγιναν πολλά πράγματα που θα μπορούσαν να έχουν εξεταστεί. Κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση.

Πιστεύω πως όλοι μας θέλουμε να πούμε ναι στην επιείκεια και όχι στην επικινδυνότητα, αλλά ειδικά στο Hockenheim, τα όρια μεταξύ των δυο ήταν ξεκάθαρα και τα όσα είδαμε δεν τιμούν ένα σπορ το οποίο έχει παλέψει, όσο κανένα άλλο, στον τομέα της ασφάλειας.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα