Η Vorsteiner βελτιώνει τις Mercedes-Benz CLS 63 AMG και BMW M6

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz CLS63 AMG and BMW M6 by Vorsteiner (17a)

Η Vorsteiner έπιασε στα χέρια της δύο από τα πιο ποθητά και γρήγορα μεγάλα πολυτελή coupe. Η CLS 63 AMG και η M6 τις οποίες τις φόρεσε νέα bodykit, νέες ζάντες και χαμηλότερα ελατήρια, δημιουργώντας δύο αυτοκίνητα χάρμα οφθαλμών.

Το bodykit της CLS 63 AMG αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνά skirts, carbon splitter, διαχύτη και carbon αεροτομή. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι πανέμορφο με τον 5,5-λίτρων V8 biturbo κινητήρα να μην δυναμώνει και να συνεχίζει να παράγει 525 άλογα (ή 557 με το Performance Pack).

Mercedes-Benz CLS63 AMG and BMW M6 by Vorsteiner (2a)

Από την άλλη, η M6, φόρεσε και αυτή νέο bodykit, παρόμοιο με αυτό που είδαμε πρόσφατα στην M5. Είναι κατασκευασμένο από carbon αποτελούμενο από νέο μπροστά προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές, νέο πίσω διαχύτη και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων. Οι VSE-003 ζάντες είναι σφυρήλατες 21″, η απόσταση από το έδαφος μειώθηκε χάρη στη τοποθέτηση του kit της H&R, με τον V8 4,4-λίτρων κινητήρα να μην βελτιώνεται, συνεχίζοντας να αποδίδει 560 άλογα.

Αν σου έλεγε κάποιος να διαλέξεις ανάμεσα από τα δύο, ποιο θα επέλεγες;

ΠηγήVorsteiner

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει...