Ξανανοίγει τις πόρτες του το μουσείο Alfa Romeo [w/video]

Σχετικά άρθρα

alfa-museum-structure2-z

Έχουν περάσει 3 χρόνια από την τελευταία φορά που κάποιος επισκέφτηκε το μουσείο Alfa Romeo στο Arese. Το ιστορικό αυτό μουσείο, που λειτουργούσε από το 1976 μόλις 12 χιλιόμετρα έξω από το Μιλάνο, είχε περισσότερα από 250 μοντέλα της Ιταλικής εταιρίας. Τώρα, με την βοήθεια της Fiat Chrysler Automobiles (FCA), αγωνιστικά αυτοκίνητα, πρωτότυπα, καθώς και πάνω από 150 κινητήρες θα ξανανιώσουν την αγάπη του κόσμου, υπό την επίβλεψη του Υπουργείου Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Πολιτισμού και Τουρισμού της γειτονικής μας χώρας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο Υπουργός του Υ.Π.Κ.Π.Τ, Dario Franceschini, οι εργασίες στο μουσείο θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και θα ολοκληρωθούν το 2015, όπου αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι η λειτουργία του. Στο μουσείο –μεταξύ άλλων- θα μπορεί κάποιος να απολαύσει την πρώτη A.L.F.A. 24 HP του 1910, την νικήτρια του Mille Miglia 6C 1750 Gran Sport του Tazio Nuvolari, την Alfetta 159 που κέρδισε στα χέρια του Juan Manuel Fangio το πρωτάθλημα Formula 1 του 1951 και -όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω video- πολλά ακόμη “διάσημα” αυτοκίνητα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...