Μια οικογενειακή αντιπροσωπεία της GM πουλάει σε δημοπρασία 200 παλιά κλασικά αυτοκίνητα [w/video]

Σχετικά άρθρα

200 classic cars going to auction13

Μια παλιά οικογενειακή αντιπροσωπεία της General Motors θα πουλήσει όλη τη συλλογή από τα αυτοκίνητα, στη δημοπρασία Bullock Family Collection Auction που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου στην αμερικάνικη πόλη Grant, στη Nebraska.

200 classic cars going to auction22

Η συλλογή αποτελείται από περίπου 200 κλασικά αυτοκίνητα, με πιο αξιοσημείωτα να είναι ένα Ford Model A του, ένα Ford School Bus του, ένα Ford Pickup του 1936/7, ένα Ford 2-Door Sedan του 1941, ένα Pontiac GTO Judge του 1969, μια Cadillac Model 60 4-Door Sedan του 1938, μια αγωνιστική Buick 2-Man του 1925, μια Chevrolet Cameo Pickup του 1957, μια Cadillac Eureka Body Hearse του 1959 αλλά και πολλά πολλά ακόμα.

200 classic cars going to auction

Η οικογένεια που είχε την αντιπροσωπεία διατηρεί και ένα συνεργείο αναπαλαίωσης/ανακτασκευής αυτοκινήτων, γι’αυτό και πολλά από τα παραπάνω αυτοκίνητα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ κάποια άλλα θα χρειαστούν σίγουρα πολύ δουλειά για να λάμψουν ξανά, αν και υπάρχουν πολλά ανταλλακτικά για όποιον χρειαστεί.

200 classic cars going to auction

Πηγή Barn Finds

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...