Η κυκλοφορία του Acura RLX Sport Hybrid καθυστερεί λόγω τεχνικού προβλήματος

Σχετικά άρθρα

2014 Acura RLX Sport Hybrid 5

To Acura RLX Sport Hybrid παρουσιάστηκε τον περασμένο Νοέμβριο στην έκθεση του Los Angeles και βάσει προγραμματισμού θα έπρεπε να ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα από τη περασμένη άνοικξ, αλλά ο αντιπρόεδρος της εταιρίας, Mike Accavitti, παραδέχτηκε ότι αυτή καθυστέρησε εξαιτίας ενός “τεχνμικού” προβλήματος.

Συνεχίζοντας, στη συνέντευξη που έδωσε, αρνήθηκε φυσικά να δηλώσει πιο ακριβώς ήταν αυτό το πρόβλημα, αλλά αρκέστηκε να πει ότι δεν εκπληρούσε τις προσδοκίες τους.

Acura RLX Sport Hybrid

Το τι μπορεί πραγματικά να συνέβη κανείς δε θα το μάθει, καθώς η συγκεκριμένη τοποθέτηση του στελέχους είναι αρκετά ασαφής, αλλά φήμες λένε ότι υπάρχουν προβλήματα με τα πάντα, που ξεκινούν από το σύστημα τετρακίνησης SH-AWD, μέχρι το κινητήρα.Ο τελευταίος είναι ο ίδιος που χρησιμοποιούσε το πρωτότυπο Acura NSX που κάηκε στο Nürburgring, με τον Accavitti να δηλώνει ότι παρά την καθυστέρηση το Acura RLX Sport Hybrid θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στις αρχές του επόμενου μήνα.

ΠηγήWards Auto

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η BYD κατασκεύασε το 7.000.000στό όχημα με μπαταρία

Η BYD ανακοίνωσε ότι παρήγαγε το 7.000.000στό αυτοκίνητο νέας ενέργειας (new energy vehicle, NEV) από το 2008, κάτι που την καθιστά την πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία...

Αυτό είναι το νέο Acura TLX

Διέρρευσαν φωτογραφίες ευρεσιτεχνίας της νέας γενιάς του Acura TLX, με το νέο σεντάν να αντλεί στοιχεία από το Precision EV Concept που παρουσιάστηκε το...