Αυτό κάποτε ήταν μία BMW E39 540i

Σχετικά άρθρα

BMW-5-Series-E65-01

Όχι, δεν σου κάνω πλάκα. Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, το αυτοκίνητο που βλέπεις στις φωτογραφίες, είναι μία E39 540i και δημοπρατείτε στο eBay. Προφανώς, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ήταν ο φανατικότερος οπαδός της σχολής “Chris Bangle” και προσπάθησε όσο μπορούσε να κάνει την κατά τα άλλα όμορφη 5-άρα του, να μοιάζει στην E65 7-Series!

BMW-5-Series-E65-06

Το αποτέλεσμα νομίζω έχει περάσει προ πολλού το όμορφο στάδιο, προσπέρασε και το αμφιλεγόμενο και κάθεται αναπαυτικά κάπου ανάμεσα στο kitsch και το “προσβολή της αισθητικής μου”.

BMW-5-Series-E65-16

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη BMW, είναι του 1997, κινείται από έναν ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα 4.4 λίτρων και έχει μόλις 64.000 χιλιόμετρα στο οδόμετρο. Ο πωλητής λέει πως το bodykit είναι της Hamman, το εμπρός μέρος από μία 745, το πίσω από μία 645, οι ζάντες της HRE, τα φρένα της Rotora και πως το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με πλήρες ηχοσύστημα. Περιέργως, έχει ήδη 20 προσφορές και αυτή τη στιγμή, η τιμή του είναι στα €5.380.

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ανανέωση για τις BMW 4 Series Gran Coupe και i4

Λίγους μήνες μετά την αποκάλυψη των ανανεωμένων 4-Series και M4, η BMW παρουσιάσει τις ανανεωμένες 4 Series Gran Coupe και i4. Τα αυτοκίνητα αποκτούν...