Η φωτογραφία που βλέπεις δεν είναι πραγματική, αλλά screenshot από το εκπληκτικό Project CARS

Σχετικά άρθρα

Project CARS

Το Project Cars είναι ίσως το πιο πολυαναμενόμενο video game της χρονιάς, μιας και από τα videos που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, το παιχνίδι από πλευράς γραφικών έχει πάει τα video games σε άλλο επίπεδο.

Το παιχνίδια θα βγει στην αγορά τον Νοέμβριο του έτους για PC, Nintento Wii U, PS4 και Xbox One, με τους ανθρώπους της Slightly Mad Studios που το αναπτύσσουν, να αναφέρουν πως θα προσφέρει εκτός από απίθανα γραφικά, και την πιο ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης από όποιο άλλο video game.

Θα διαθέτει και Formula 1, με την Slightly Mad Studios να προσθέτει στο παιχνίδι cloud κοινωνικό δίκτυο, στο οποίο ο παίκτης θα μπορεί να επικοινωνεί με τους φίλους του, συγκρίνοντας χρόνους και επιδόσεις, να ανταγωνίζονται μεταξύ τους αλλά και να μοιράζεται περιεχόμενο. Το Project CARS αναπτύσσεται από περισσότερους από 80.000 fans των παιχνιδιών τέτοιου είδους, οι οποίοι ήδη έχουν δωρίσει το ποσό των 3,75 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη του!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...