Η Cadillac ετοιμάζει αγωνιστική έκδοση της ATS Coupe

Σχετικά άρθρα

2011CTSVRoadAtlanta

Η μαζική είσοδος των GT3 αγωνιστικών στο Pirelli World Challenge και η επικράτηση τους αυτή τη χρονιά, ίσως αναγκάσει την Cadillac να αντικαταστήσει την CTSV-R με την οποία συμμετέχει στον θεσμό.

Η Cadillac CTSV-R, έχει δύο πρωταθλήματα στη ζώνη της (το 2012 και 2013) αλλά την τρέχουσα σεζόν, έχει αντιμετωπίσει σθεναρή αντίσταση από τα GT3 αγωνιστικά των AMG Mercedes, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Dodge, Ferrari, Lamborghini, McLaren και Porsche. Έτσι, ίσως ήρθε η ώρα για μία ανανέωση. Το μοντέλο που θα πάρει τη σκυτάλη, σύμφωνα με τις φήμες θα είναι η ATS-Coupe. Την εξέλιξη και προετοιμασία του αγωνιστικού έχει αναλάβει η Pratt & Miller Engineering ενώ κάτω από το καπό, δεν θα βρίσκεται κάποιος V8 με πολλά κυβικά, αλλά μάλλον ένας twin-turbo V6.

Το αγωνιστικό, έκανε ήδη τους πρώτους του δοκιμαστικούς γύρους την εβδομάδα που μας πέρασε και ετοιμάζεται για το 2015. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα συμμετέχει μόνο στο PWC ή αν θα μπορεί να το αγοράσει κάποιος για να συμμετέχει και σε άλλες, εγχώριους ή διεθνείς GT3 αγώνες.

ΠηγήRacer

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...