Λίγο πριν τα media έμαθε ο Vergne πως θα αποτελέσει παρελθόν από την Toro Rosso

Σχετικά άρθρα

vergne_su_red_bull_2013

Όπως αποκαλύφθηκε τις επόμενες ημέρες μετά την επισημοποίηση του Max Verstappen ως οδηγού της Toro Rosso για το 2015, ο λόγος που υπέγραψε ο Ολλανδός με τη Red Bull ήταν πως θα έπαιρνε αυτή την ευκαιρία και θα βρισκόταν σε κόκπιτ μονοθεσίου Formula 1. Με τον Daniil Kvyat να έχει εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της ομάδας και το Vergne να βρίσκεται ήδη στην τρίτη του σεζόν με την ομάδα της Faenza, ήταν αναμενόμενο πως ο Γάλλος θα αποτελούσε παρελθόν. Εκείνος, όμως, έμαθε τα νέα σχεδόν μια εβδομάδα μετά την υπογραφή των συμβολαίων, λίγο πριν διαρρεύσουν οι πληροφορίες στα media.

Έμαθα γι ‘αυτό λίγο πριν το μάθετε εσείς (τα media) στις 18 Αυγούστου. Έχω μόνο ένα πράγμα να πω. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για ό,τι έκανε η Red Bull για μένα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από τρία χρόνια, μου έδωσαν την ίδια ευκαιρία που δίνουν τώρα στο Verstappen. Έτσι, καταλαβαίνω απόλυτα την απόφαση. Η Toro Rosso είναι μια ομάδα για νέους οδηγούς και προφανώς είμαι πολύ μεγάλος. Ίσως θα έπρεπε να ξυρίζομαι πιο συχνά για να δείχνω νεότερος!

Όσο για το μέλλον του, ο Vergne θεωρεί πως πλέον μπορεί να ανοίξουν κάποιες πόρτες που παρέμεναν κλειστές, όσο καιρό συνδεόταν με την Toro Rosso. Θα συνεχίσει να οδηγεί όπως ξέρει, ενώ, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Red Bull, με σκοπό να βρει θέση στο grid του χρόνου.

Δεν θα αλλάξει τον τρόπο που οδηγώ. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν περισσότερα μάτια πάνω μου τώρα, γιατί η ετικέτα της Toro Rosso θα φύγει από το κεφάλι μου και ίσως να ενδιαφέρω κάποιους άλλους που δεν με κοίταζαν πιο πριν.

Είναι στις δύσκολες στιγμές που μπορείς να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό, κι εγώ έχω θετική νοοτροπία. Είναι άσκοπο να είμαι θυμωμένος, ή ακόμη κι αν έχω κάποιο θυμό, θα το βάλω πίσω από το τιμόνι και θα κάνω show!

Εξετάζω ευκαιρίες. Σήμερα είμαι στην F1 και η θέση μου είναι στην F1. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε συζητήσεις (με τη Red Bull, για να βρω θέση για του χρόνου). Πολλοί άνθρωποι μου τηλεφώνησαν για να με βοηθήσουν, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι η καλύτερη βοήθεια θα είναι για μένα τα αποτελέσματα.

ΠηγήRMC Sport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα